Câte apeluri au fost la 112 în noaptea de revelion Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 166 Vizualizări

Câte apeluri au fost la 112 în noaptea de revelion

Folosirea artificiilor și petardelor pentru a sărbători noul an, nu putem spune că e o tradiție, ci o practică care câștigă clienți de la an la an. Rețelele de socializare abundă de comentarii împotriva acestei noi mode, postări cu persoane accidentate duse de urgență la UPU SMURD pentru îngrijiri medicale, cazuri de infarct la câini, cu toate acestea nu pare că ar deranja într-atât de mult, încât să fie interzise prin lege.

65 de prezentări de urgență au fost în noaptea de Revelion, într-un interval de 12 ore, 8 mureșeni care au suferit leziuni după explozii de petarde, mai mulți pacienți cu intoxicații etanolice și cu traume secundare consumului de alcool, tentative de suicid, a precizat medicul de gardă de la UPU SMURD Târgu Mureș, Mihai Cicedea.

Ambulanța Mureș a avut 200 de solicitări de urgență în noaptea de revelion, persoane cu manifestări acute ale aparatului digestiv și aparatului cardiovascular și intoxicații acute etilice. A fost și un accident feroviar cu deces la gara din Chirileu, un bărbat a sărit în fața trenului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE