Secretul unui parteneriat de succes. Cum s-a reabilitat Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu”din Luduș Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 294 Vizualizări

Secretul unui parteneriat de succes. Cum s-a reabilitat Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu”din Luduș

Finalul anului trecut a fost un moment de sărbătoare la Luduș, un moment de profundă bucurie și recunoștință, deoarece lucrările de extindere și echipare a Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” au fost finalizate, iar de luni, 4 decembrie 2023 școala și-a deschis larg porțile pentru a-i primi pe elevi într-un spațiu complet renovat.

”Prin sprijinul generos și implicarea activă a Primăriei și a Consiliului Local Luduș, am reușit să facem ca această școală să strălucească în toată splendoarea ei. Fiecare sală de clasă, fiecare spațiu verde și fiecare detaliu al renovării a fost posibil datorită colaborării noastre strânse.

Cu multă muncă și dedicare, am transformat spațiul nostru educațional într-un mediu modern și plin de resurse, conceput să stimuleze creativitatea și învățarea. De la sălile de clasă dotate cu mobilier și mijloace de ultimă generație la spațiile verzi care invită la relaxare și socializare, fiecare detaliu a fost gândit pentru a oferi elevilor noștri o experiență educațională de excepție”,a menționat prof.dr. Adela Hagău, director al Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” Luduș,

Lucrările la obiectivul de investiții “Extindere și echipare a structurii educaționale a Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” Orașul Luduș, județul Mureș”, au început la debutul lunii august 2021.  Proiectul a vizat extinderea și reabilitarea școlii. Astfel, capacitatea clădirii a crescut la 22 săli de clasă și trei laboratoare, s-au dotat cele 8 săli de clasă nou construite, precum și laboratorul de informatică cu obiecte de inventar și mijloace fixe necesare desfășurării în condiții optime a activității didactice. Sălile de clasă și laboratoarele noi au fost dotate cu materialele corespunzătoare procesului educațional. Printre echipamentele achiziționate se regăsesc: catedre, scaune, bănci, dulapuri pentru materialele didactice, laptopuri, imprimante, unități desktop, sistem de operare preinstalat, monitoare, server cu sistem de operare, centrală detecție și alarmare la incendiu, camere supraveghere interioară.

”Cu multă muncă și dedicare, am transformat spațiul nostru educațional într-un mediu modern și plin de resurse, conceput să stimuleze creativitatea și învățarea. De la sălile de clasă dotate cu mobilier și mijloace de ultimă generație la spațiile verzi care invită la relaxare și socializare, fiecare detaliu a fost gândit pentru a oferi elevilor noștri o experiență educațională de excepție”, a mai adăugat directorul școlii.

Părinți, autorități locale, instituții implicate, au deschis un nou capitol oferind copiilor acces la o educație de calitate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE