Obiective atinse în LNBM pentru echipa CSM Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

Obiective atinse în LNBM pentru echipa CSM Târgu Mureș

Joi, 11 ianuarie, reprezentanții CSM au organizat prima conferință de presă a acestui an, în cadrul căreia s-a discutat despre obiectivele echipei de baschet masculin din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM).

La conferința de presă au luat parte antrenorii George Trif și Vlad Pora, dar și jucătorul Dávid Engi Rosenfeld.

„Sunt foarte fericit pentru că am reușit să ne calificăm în primele 10 echipe. Nu s-a terminat încă prima fază. Mai avem două meciuri, cu Craiova și cu Pitești, dar matematic suntem calificați în primele 10 echipe din țară. Este o performanță mare, mai ales că la începutul sezonului multe voci nu ne dădeau șanse, dar am avut încredere în acești jucători”, a declarat George Trif.

Pe parcursul sezonului, echipa a întâmpinat dificultăți, după ce în fiecare săptămână existau câțiva jucători bolnavi din cauza temperaturii scăzute din interiorul Sălii Polivalente.

„Este foarte frig în Sala Polivalentă. Sunt 10 grade în timpul antrenamentelor. Din păcate acestea au fost problemele de care ne-am lovit până acum și sper să se rezolve cât mai repede. Plus încă o problemă pe care o întâmpinăm acum este despre o ordonanță venită de la Minister. Chiria la sală s-a făcut de la 105 lei pe oră, la 500 de lei pe oră. Nu ne mai putem antrena în Sala Polivalentă și cred că suntem singura echipă din țară care se antrenează în Sala Polivalentă. Aceste lucruri nu le-am spus până acum pentru a nu descuraja jucătorii, dar acestea sunt problemele cu care noi ne-am confruntat tot sezonul, iar acum pot fi spuse prin prisma calificării. Lumea trebuei să știe în ce condiții am lucrat acest sezon”, a declarat George Trif.

Principalul obiectiv al echipei si al antrenorilor a fost îndeplinit prin poziționarea în Final 8 din Cupa României. Turneul final se va desfășura la Cluj în data de 14 februarie și vor juca primul meci din Cupa României cu Oradea, iar echipa merge cu speranțe mari după ce în ultimul meci cu Oradea, mureșenii au câștigat.

„Al doilea obiectiv este calificarea în 1-10, pentru care sunt foarte mândru, deoarece multe echipe care au un buget mai serios comparativ cu al nostru și care au condiții foarte bune, nu au reușit să facă acest pas. Va fi o luptă grea pentru retrogradare acest sezon. 4 echipe cad din prima divizie, iar noi din fericire am scăpat de această problemă. Nu vrem să ne oprim aici”, a mai declarat George Trif.

„Suntem foarte încântați și mulțumiți de ceea ce a realizat echipa noastră în această primă bucată a sezonului. Ne bucurăm că suntem calificați în primele 10 echipe ale Campionatului Național și în Top 8 în Cupa României. Indiferent de problemele pe care le-a menționat colegul meu, mergem înainte și important este să fim sănătoși și să păstrăm această unitate a echipei, penru a ne atinge obiectivele care au rămas”, a declarat Vlad Pora.

Poziționându-se în primele 10 echipe, antrenorii consideră că au șanse de a urca și mai sus în clasament, în cea de-a doua fază a campionatului.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE