Detalii despre noua pistă de biciclete de 9,8 kilometri din Sângeorgiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1150 Vizualizări

Detalii despre noua pistă de biciclete de 9,8 kilometri din Sângeorgiu de Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, într-o ședință de lucru, că proiectul ”Amenajare pistă de biciclete în comuna Sângeorgiu de Mureș, județul Mureș, tronson II”, propus a fi amplasat în comuna Sângeorgiu de Mureș, satul Sângeorgiu de Mureș, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 8 ianuarie 2024 pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Comunei Sângeorgiu de Mureș și prevede amenajarea unei suprafețe de 29.475 de metri pătrați și realizarea unei piste de biciclete pe un drum agricol/ asfaltat.

”Traseul propus are o lungime totală de 9.827 de metri și este împărțit în trei trasee: Traseul 1 are ca punct de plecare strada Plutelor, în zona ACS Târgu Mureș 1898, pe stânga malului râului Mureș până la Pepiniera Nucifere Regi. Lungimea totală este de 7.628 de metri; Traseul 2 este amplasat între Traseul 1 și 3, cu lungimea totală de 943 de metri; Traseul 3 începe la strada Gării, după linia de cale ferată existentă și se conectează cu Traseul 1 în apropiere de clădirea companiei de gaz (Gr. 11 Ernei) și are o lungime totală de 1.256 de metri”, se menționează în document.

Potrivit aceleiași surse, pista pentru biciclete ”va fi organizată în dublu sens și va avea o lățime totală de 3 metri compusă astfel: 2 metri pistă cu dublu sens, spațiu de siguranță de 0,5 metri în lateralele pistei”, iar suprafața acesteia ”va fi realizată dintr-un material rigid, stabil, cu un finisaj antiderapant, pe toată lungimea traseului.”

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE