Echipa TNL Mureș, exemplu de solidaritate și îndemn la donare de sânge Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 329 Vizualizări

Echipa TNL Mureș, exemplu de solidaritate și îndemn la donare de sânge

O parte din echipa TNL Mureș s-a alăturat vineri, 19 ianuarie, campaniei “Din inimă, pentru România”, inițiativă lansată de Tineretul Național Liberal, ca sprijin pentru efortul colectiv de a ajuta sistemul medical și de a aduce speranță în inimile celor aflați în nevoie.

“Noi credem că solidaritatea reprezintă una din valorile care au adus România în punctul în care suntem astăzi. Tocmai de aceea, dorim să subliniem inclusiv solidaritatea celor care au înfăptuit Mica Unire, iar în ajunul acestei importante sărbători am dorit să marcăm un moment care reprezintă piatra de temelie pentru înfăptuirea statului unitar național român. Le mulțumesc colegilor mei din echipa TNL Mureș, dar și echipei PNL Mureș pentru susținerea în reușita acestei campanii inițiate de colegii noștri tineri liberali la nivel național”, a afirmat Denis Alexandru Mureșan, președinte interimar al TNL Mureș. 

Fiecare donare contează, astfel încât tinerii liberali din județul Mureș au transmis un îndemn către toate persoanele care îndeplinesc condițiile de donare ”să se alăture misiunii noastre și să meargă de luni până vineri la centrele de transfuzii din țară.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE