Îndrăgitul serial pentru adolescenți ”Magicienii din Waverly Place” revine pe Disney Channel Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 656 Vizualizări

Îndrăgitul serial pentru adolescenți ”Magicienii din Waverly Place” revine pe Disney Channel

„Magicienii din Waverly Place” este un serial de televiziune american, produs de Disney Channel, care a fost difuzat inițial între 2007 și 2012, generând furori la nivel internațional în rândul adolescenților și pre-adolescenților pasionați de fantastic. Serialul a fost apreciat pentru umorul său, povestea captivantă și personajele carismatice. De-a lungul celor șase sezoane, „Magicienii din Waverly Place” a adunat o bază solidă de fani, devenind unul dintre cele mai populare seriale ale Disney Channel în perioada sa de difuzare.

Serialul a fost creat de Todd J. Greenwald și se concentrează pe familia Russo, în care cei trei copii – Alex (interpretată de Selena Gomez), Justin (interpretat de David Henrie) și Max (interpretat de Jake T. Austin) – moștenesc abilități magice de la părinții lor, Jerry (interpretat de David DeLuise) și Theresa (interpretată de Maria Canals-Barrera). Povestea se desfășoară în New York și se axează pe aventurile și provocările pe care le întâmpină cei trei frați pe măsură ce învață să-și controleze puterile magice și să devină magicieni de succes. Unul dintre aspectele interesante ale serialului este competiția dintre cei trei frați pentru a deveni Magicianul Familiei Russo, ceea ce adaugă un element suplimentar de intrigă.

O revenire mult dorită

Acum, la împlinirea a doisprezece ani de la finalizarea filmărilor, îndrăgiții actori se reunesc pentru a realiza o continuare a serialului, care se va denumi „Wizards”, conform anunțului reprezentanților companiei Disney. Actrița Selena Gomez a confirmat aceste informații printr-un story postat pe pagina sa de Instagram, reprezentând o poză cu ea, alături de colegul ei de breaslă, David Henrie, însoțită de descrierea „We’re back”, poza stârnind o sumedenie de reacții pozitive din partea fanilor.

Povestea continuă

Noul serial va cuprinde, alături de distribuția originară, nume noi și importante din lumea cinematografiei americane: Janice LeAnn Browwn, Alkaio Thiele și Mimi Gianopulos. Această continuare a serialului îi portretizează pe frații Russo ajunși la maturitate, având familii  și noi preocupări. De această dată, atenția cade pe destinul lui Jusstin Russo care a decis să-și abandoneze puterile magice în detrimentul familiei, dar este nevoit să-și reconsidere decizia în urma unei întâlniri misterioase cu un vrăjitor puternic, iar Jusstin trebuie să se împace cu trecutul său pentru a asigura viitorul lumii magicienilor.

Mădălina ROHAN

Sursa foto: Disney Plus

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE