VIDEO. Ozana Barabancea într-un concert special la Târgu Mureș Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1182 Vizualizări

VIDEO. Ozana Barabancea într-un concert special la Târgu Mureș

Filarmonica din Târgu Mureș a prezentat vineri, 26 ianuarie 2024, concertul intitulat „Duhul eminescian”, organizat cu ocazia Zilei Culturii Naționale. Evenimentul a avut loc la Sala Mare a Palatului Culturii de la ora 19.00.

Pe scenă au urcat Corul mixt și orchestra simfonică ale instituției, dar și elevii Colegiului Vocațional de Artă și ai Colegiului Național Pedagogic „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș. Solista serii va fost soprana Ozana Barabancea, iar la pupitrul dirijoral s-a aflat Adrian Vinars.

”Prestația remarcabilă a doamnei Ozana Barabancea, a corului mixt și al orchestrei Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș sub bagheta cunoscutului dirijor Adrian Vinars și nu în ultimul rând al Corului Colegiului condus de prof. Raluca Apolțan și prof. Ors Ferencz a creat o experiența minunată pentru publicul prezent pe scena Palatului Culturii. Performanța Corului a fost cu adevărat inspirațională și impresionantă. Fiecare notă muzicală a fost livrată cu pasiune și rafinament, iar armonia vocală a transmis o emoție profundă și autentică. Elevii Corului au reușit să captiveze și să poarte publicul spectator într-o călătorie prin sunet și cuvânt, oferind un cadru memorabil pentru a sărbători cultura noastră națională. Vreau să vă felicit nu doar pentru abilitățile muzicale excepționale, ci și pentru profesionalismul și devotamentul pe care le-ați arătat pe tot parcursul evenimentului. Ați reușit să creați o atmosferă plină de bucurie și emoție, iar interacțiunea voastră cu publicul a fost de neuitat.În plus, aș dori să mulțumesc întregului ansamblu coral pentru eforturile depuse în pregătirea și realizarea acestui eveniment deosebit. Este evident stimați colegi, Raluca Apolțan și Ors Ferencz că sunteți dedicați artei voastre și că aveți o pasiune sinceră pentru muzică și pentru împărtășirea acesteia cu ceilalți. Vă rog să acceptați sincerele mele aprecieri și să știți că prestația voastră a adus lumină și bucurie în inimile noastre”, a transmis prof. Lobonț Dorin, director Colegiul Național Pedagogic „Mihai Eminescu” Târgu Mureș.

Felicitări și sperăm să avem privilegiul de a vă asculta din nou în viitorul apropiat!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE