În premieră, grupă de preșcolari la secția română, în Livezeni! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 271 Vizualizări

În premieră, grupă de preșcolari la secția română, în Livezeni!

În premieră, în comuna Livezeni va funcționa o grupă de preșcolari la secția română, a anunțat luni, 29 ianuarie, deputatul social-democrat Dumitrița Gliga, președintele Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților.

Potrivit deputatului Dumitrița Gliga, în proiectul Planului de școlarizare aprobat în Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Mureș s-a propus, pentru anul școlar 2024-2025, înființarea unei grupe de preșcolari, cu program normal, secția română, la Grădinița cu Program Prelungit „Veverița – Mokuska” din Livezeni, structura a Școlii Gimnaziale „Benedek Elek”.

”O felicit pentru perseverență și implicare pe doamna Laura Moldovan, consilier local PSD în Livezeni, care a solicitat în ultimii ani, în cadrul ședințelor de Consiliu, înființarea unei grupe și ulterior a unei clase cu predare în limba română în Livezeni”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Dumitrița Gliga.

În aceeași postare se mai menționează că ”proiectul planului de școlarizare aprobat în Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Mureș pentru anul școlar 2024-2025 urmează a fi transmis Ministerului Educației.”

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html , Facebook – Dumitrița Gliga)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE