Spitalul de Urgență din Târgu Mureș angajează economist Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1198 Vizualizări

Spitalul de Urgență din Târgu Mureș angajează economist

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de Economist IA la Serviciul financiar-contabilitate, pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă de 8 ore/zi.

Potrivit unui anunț făcut public pe pagina web a instituției, www.spitalmures.ro, condițiile specifice de participare la concurs sunt următoarele: ”absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat, studii superioare absolvite cu diplomă de licență în specialitatea Științe economice minim 6 ani și 6 luni vechime în specialitate.”

Dosarele de înscriere la concurs se depun până în data de 5 februarie 2024, la sediul instituției din Târgu Mueș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etaj 1, camera 4107, proba scrisă va avea loc în data de 14 februarie 2024, de la ora 10.00, iar interviul se va desfășura în data de 16 februarie 2024, de la ora 10.00.

Informații suplimentare pot fi obținute pe pagina web www.spitalmures.ro, la avizierul instituției sau la numărul de telefon 0265-212.111, interior 462, persoană de contact Lia Pop, secretarul Comisiei de concurs.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE