UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș angajează Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3209 Vizualizări

UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș angajează

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante, pe perioadă nedeterminată, cu program de 8 ore/zi: un post de tehnician bucătar la Serviciul Social Cantină și Cazare – Compartimentul Microcantină și un post de îngrijitor clădire la Serviciul Patrimoniu și Baza Sportivă – Compartimentul Administrare Extensia Bistrița.

Potrivit anunțului de angajare, concursurile vor avea loc în perioada 5 februarie 2024 – 6 martie 2024, la sediul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 38.

”Probele practice pentru posturile de mai sus vor avea loc în data de 27 februarie 2024, ora 10.00, și interviurile în data de 1 martie 2024, ora 10.00, la sediul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș”, se menționează în anunțul de angajare.

Dosarele de concurs se depun la Biroul Personal până la data de 16 februarie 2024, ora 14.00, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-215.551, interior 127.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE