CSM Sighișoara înfruntă duelurile decisive în handbalul masculin Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

CSM Sighișoara înfruntă duelurile decisive în handbalul masculin

Miercuri, 7 februarie, CSM Sighișoara va disputa un meci de handbal masculin împotriva formației CS Minaur Baia Mare. Cea de-a 16-a etapă se va disputa pe terenul adversarilor, în Sala Lascăr Pană din Baia Mare.

Totodată, vineri, 9 februarie, se va desfășura Campionatul Național de Tineret începând cu ora 16:00, pe terenul propriu al sighișorenilor, care vor juca împotriva celor de la AHC Potaissa Turda Tineret.

„Trebuie sa trecem repede peste amărăciunea rezultatului din meciul cu CSM București pentru că, la mijlocul acestei săptămâni, ne așteaptă încă un meci greu, cu ocupanta poziției a 3-a din ierarhia Ligii Zimbrilor.

Dacă vom avea răbdarea necesară să construim pe aspectele pozitive arătate în jocul de sâmbătă și vom munci mai mult să eliminăm greșelile, suntem siguri că vor veni și victoriile.

Așadar, să aplaudăm nu doar pentru victorii, ci și pentru pasiunea, ambiția și bucuria pe care le aducem în fiecare partidă. Handbalul este mai mult decât un sport, iar fiecare joc este un capitol din povestea noastră comună (jucători, antrenori, suporteri) de succes și perseverență”, se regăsește pe pagina de Facebook a Fan Club CSM Handbal Sighișoara.  

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE