Ministerul Afacerilor Interne intervine în cazul bucății de avion căzută în Nazna Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 481 Vizualizări

Ministerul Afacerilor Interne intervine în cazul bucății de avion căzută în Nazna

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a anunţat, marţi seara, că structurile judeţene din subordinea Ministerului Afacerilor Interne au fost sesizate, în jurul orei 16:00, cu privire la faptul că o piesă din fuzelajul unui avion de mici dimensiuni aflat în zbor a căzut pe sol, în apropierea unei grădiniţe din localitatea Nazna, judeţul Mureş.

În urma incidentului nu au rezultat victime sau pagube materiale. De asemenea, avionul a aterizat în siguranţă, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş şi Aeroclubul Târgu Mureş. Prefectul judeţului Mureş, Ciprian Dobre, s-a deplasat la locaţia în care a căzut piesa din fibră de sticlă de dimensiunea unei capote de autoturism, la faţa locului fiind prezenţi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţia Rurală 2 Band, Serviciul Criminalistic şi poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi”, a arătat Instituţia Prefectului judeţului Mureş, într-un comunicat de presă.

Citește și: Bucată dintr-un avion căzută în Nazna (Sâncraiu de Mureș)

Prefectul judeţului Mureş, Ciprian Dobre, a precizat că soluţionarea în acest caz este preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel şi celelalte autorităţi competente.

M-am asigurat că autorităţile mureşene din subordinea MAI intervin aşa cum prevăd protocoalele într-un astfel de caz, urmând ca soluţionarea în acest incident regretabil să fie preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel şi celelalte autorităţi competente. Aşa cum au anunţat şi reprezentanţii ISU Mureş, din fericire, nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale”, a arătat prefectul judeţului Mureş, Ciprian Dobre.

La faţa locului s-a deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, în a cărui competenţă se află soluţionarea acestei cauze.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE