Șirul accidentelor la Târgu Mureș continuă! Alți doi pietoni, accidentați la distanță de o oră unul de celălalt Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1075 Vizualizări

Șirul accidentelor la Târgu Mureș continuă! Alți doi pietoni, accidentați la distanță de o oră unul de celălalt

Din sinteza activității zilnice a Poliției Locale Târgu Mureș, aflăm că marți, 6 februarie, doi pietoni au fost accidentați pe raza municipiului Târgu Mureș, accidentele întâmplându-se la distanță de o oră unul de celălalt.

Potrivit poliției locale ste vorba despre un accident anunțat la ora 09:02 prin „112”, petrecut pe  Bulevardul 1 Decembrie 1918, după sensul giratoriu de la „Corina”, înspre ieșirea din oraș, unde o persoană a fost lovită pe trecerea de pietoni. Al doilea accident, în care a fost implicat un pieton, a fost anunțat, prin apel la numărul unic de urgență, la ora 10:05 și s-a petrecut pe Bulevardul 22 Decembrie 1989, în apropierea pieței agro-alimentare. Se pare că în acest caz pietonul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Seria accidentelor în care sunt implicați pietoni continuă în Târgu Mureș. Cu toții știm că traficul e aglomerat, însă acest lucru nu înseamnă că respectarea regulilor de circulație se suspendă. Este obligația pietonilor și a conducătorilor auto să respecte cu strictețe regulile de circulație pentru a fi evitate astfel de evenimente rutiere. Indisciplina pietonilor și cea a conducătorilor auto ar trebui mai des și mai aspru sancționată, susțin cei de la punctul.ro.

Reamintim că în luna ianuarie, în Târgu Mureș, au mai avut loc trei accidente în care au fost implicați pietoni, toate trei pe treceri de pietoni și care s-au soldat cu cinci victime dintre care una, din păcate, a decedat. În două din aceste cazuri a fost vorba despre indisciplina pietonilor, care au traversat pe culoarea roșie a semaforului, iar într-un caz de neatenția conducătorului auto.

(L.P.)

Sursa foto: freepik.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE