Bătăile, la ordinea zilei în Târgu Mureș! Tânăr, lovit violent cu piciorul în față Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3304 Vizualizări

Bătăile, la ordinea zilei în Târgu Mureș! Tânăr, lovit violent cu piciorul în față

Ca urmare a apariției în spațiul public, în perioada 6-7 februarie, a unui videoclip care înfățișează doi tineri în timp ce se află în incinta unui centru comercial din Târgu Mureș, iar unul îl lovește cu piciorul pe celălalt, în zona feței, Compartimentul de Relații Publice din cadrul I.P.J. Mureș a transmis detalii despre cazul dat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au intrat, din cursul zilei de 7 februarie, în posesia unor imagini în care apar mai mulți tineri în timp ce se aflau la o masă din incinta unui centru comercial din municipiul Târgu Mureș. În filmare se poate observa cum un tânăr îl lovește cu piciorul în zona capului pe un alt adolescent care stătea jos, în fața mesei. Imaginile extrem de violente au apărut la scurt timp pe rețelele de socializare, intrând, implicit în posesia polițiștilor mureșeni.

Tânăr de 18 ani, lovit crunt de un adolescent de 15 ani

De îndată ce li s-au prezentat imaginile, polițiștii au demarat verificări pentru a afla cine sunt vinovații și care a fost contextul în care s-a întâmplat gestul violent. Astfel, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind un tânăr, de 18 ani, din Târgu Mureș, precum și persoana bănuită de comiterea faptei, un alt tânăr, de 15 ani, din aceeași localitate.

Victimei i s-a adus la cunoștință dreptul de a depune plângere prealabilă în termenul prevăzut de lege, însă aceasta a declarat că nu dorește să depună plângere. În continuare, polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor de comitere a faptei”, a transmis Compartimentul de Relații Publice din cadrul I.P.J. Mureș.

(L.P.)

Sursa foto: freepik.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE