De ce a lipsit Markó Béla de la alegerile UDMR Mureș? Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 549 Vizualizări

De ce a lipsit Markó Béla de la alegerile UDMR Mureș?

Primarul orașului Sângeorgiu de Pădure, Csibi Attila Zoltán a fost ales vineri, 9 februarie, în funcția de președinte al UDMR Mureș. Csibi Attila Zoltán, care anterior a îndeplinit funcția de președinte executiv al UDMR Mureș, a fost ales pentru un mandat de patru ani de către delegații prezenți la Adunarea Generală a UDMR Mureș.

La eveniment au fost prezenți atât parlamentari actuali (senatorul Novák Levente, deputatul Csép Éva Andrea și deputatul Kolcsár Károly), cât și foști deputați și senatori ai ”Lalelei” (Borbély László, Frunda György și Kerekes Károly), precum și Nagy Zsigmond – subprefect al județului Mureș, primari de orașe (Soós Zoltán – Târgu Mureș, Márk Endre – Reghin, Fülöp László Zsolt – Sovata, Tóth Sándor – Miercurea Nirajului), viceprimarul UDMR al municipiului Târgu Mureș – Portik Vilmos, vicepreședintele UDMR al Consiliului Județean Mureș și președintele UDMR Târgu Mureș – Kovács Mihály Levente, dar și aleși locali din UAT-urile județului Mureș.

La capitolul absenți, am remarcat lipsa din primul rând al Sălii Mari a Palatului Culturii din Târgu Mureș a fostului lider al UDMR, Markó Béla, unul dintre cei mai importanți politicieni din istoria Uniunii.

Contactat de cotidianul Zi de Zi, Markó Béla a explicat că motivul absenței sale a fost o ședință a structurilor superioare din UDMR care s-a desfășurat în aceeași zi la Cluj Napoca, dar care potrivit informațiilor noastre s-a încheiat la ora 13.00. De asemenea, fostul vice-premier al României în Guvernele Tăriceanu, Boc și Ungureanu a evitat să facă orice fel de declarație publică despre situația actuală de la nivelul UDMR Mureș.

Alex TOTH

Foto: www.transylvanianow.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE