Parcarea provizorie din spatele Spitalului de Urgență Târgu Mureș, avizată Administratie
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 1858 Vizualizări

Parcarea provizorie din spatele Spitalului de Urgență Târgu Mureș, avizată

Consiliul Județean Mureș a primit avizul din partea Autorității Aeronautice Civile Române pentru construcția unei parcări provizorii în spatele Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Târgu Mureș. Anunțul a fost făcut de președintele CJ Mureș, Péter Ferenc, în cadrul unei conferințe de presă despre bugetul Consiliului Județean, adoptat în 12 februarie. „Chiar astăzi am primit avizul, deci putem să începem proiectarea și execuția. Aici, am alocat 2 milioane de lei.”

„Este un lucru esențial pentru că este una dintre zonele cele mai aglomerate. Mai ales, în acest moment când se va începe deja, în câteva săptămâni sau luni și execuția spitalului de arși, sigur va fi necesară realizarea unei parcări cât se poate de repede pentru a decongestiona zona”, a adăugat președintele CJ Mureș.

Parcare la Spitalul Județean

 „Momentan se suprapun cele două proiecte, cel al spitalului de arși și cel al parcării. (…) Noi am depus documentația, de câteva luni, și așteptăm avizul lor (al Autorității Aeronautice n.r.) și condițiile în care putem construi parcarea.  În momentul în care le avem, începem lucrările pentru parcare”, explicase, într-o conferință de presă din 17 ianuarie, Péter Ferenc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE