Comuna Chețani are olimpică județeană la Matematică Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 374 Vizualizări

Comuna Chețani are olimpică județeană la Matematică

Performanțele școlare continuă la Chețani. După reușita de anul trecut, când unul dintre elevii din Chețani a ajuns la olimpiada națională la limba engleză desfășurată la Cluj Napoca, în acest an o elevă de clasa a VI-a a reușit să câștige Olimpiada Satelor și să se califice la Olimpiada Județeană de Matematică. Cu alte cuvinte, atât elevii, cât și cadrele didactice, au scopuri bine stabilite, rezultate pe măsură, iar şcolile din mediul rural nu duc lipsă de elevi performanţi.

Școala Gimnazială Zau de Câmpie a găzduit sâmbătă, 10 februarie, faza locală a Concursului Național de Matematică ,,Olimpiada Satelor din România’’. De la Școala Gimnazială Chețani s-au prezentat trei eleve din clasa a VI-a: Brașovean Lavinia, Lung Raluca și Sara Voevod, coordonate de prof. Șuta Giorgiana.

Eleva Lung Raluca s-a calificat la etapa județeană, care va avea loc în data de 16 martie la Liceul Silvic Gurghiu.

Școala Gimnazială Chețani are în fiecare an elevi care ajung la fazele naționale a concursurilor de limba română și matematică, în special, și asta pentru că aici sunt cadre didactice care se implică, nu doar profesional, ci și sufletește, după cum ne spune prof.  Camelia Puiac, directorul școlii. În plus, anual, Școala organizează și Concursul regional de creaţie artistico- plastică, Armonia și culorile vieții prin ochi de copil, adresat preșcolarilor și elevilor din ciclul primar, în două ediții, de primăvară și toamnă.

Felicitări!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE