Evenimente de Ziua Femeii, la Reghin Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

Evenimente de Ziua Femeii, la Reghin

Consilierii reghineni au alocat în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local fonduri pentru organizarea unor activități dedicate Zilei Internaționale ale Femeii. Un astfel de eveniment va fi cel găzduit de Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară” în data de 8 martie.

„Spectacolul va avea loc la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” din municipiul Reghin, în data de 8 martie, începând cu ora 18.00, și va cuprinde un spectacol de muzică și momente de poezie care vor încânta publicul prezent la eveniment. Suma propusă pentru organizarea şi desfășurarea în bune condiții a evenimentului este în cuantum de 36.000 de lei și reprezintă cheltuieli cu artiștii, prezentator, publicitate, decor, flori, cheltuieli neprevăzute etc. Prin evenimentul dedicat Zilei de 8 Martie Ziua Internațională a Femeii, ne dorim să oferim un cadou muzical tuturor femeilor care au grijă zi de zi să ne facă viața mai frumoasă și împlinită”, au precizat reprezentanții Primăriei Municipiului Reghin.

De asemenea, au fost aprobate alocări de fonduri pentru alte două evenimente dedicate Zilei Internaționale ale Femeii organizate de către asociațiile de pensionari din municipiul Reghin, 3.500 de lei pentru ediția a doua a evenimentului „Rolul femeii în societate și combaterea violenței domestice” organizat de Asociația Pensionarilor „Frăția” Reghin în data 9 martie, de la ora 14.00, la Restaurantul Transilvania din Reghin, și 3.500 de lei pentru evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Femeii organizat de Liga Pensionarilor, Filiala Reghin care va avea loc în data de 7 martie, de la ora 13.00, la Restaurantul Parc din Reghin.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE