Recrutari la o unitate militară mureșeană Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3855 Vizualizări

Recrutari la o unitate militară mureșeană

Recrutarea soldaților gradaților profesioniști continuă la Batalionul 72 Apărare CBRN ”Negru Vodă” din Sighișoara.

Potrivit unui anunț public, cererile de înscriere se pot depune, până în data de 1 martie 2024, la sediul unității din Sighișoara, strada Nicolae Filipescu nr. 3/A, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

”Oferta noastră profesională cuprinde: patru funcții de servant autospeciale decontaminare RBC. Condiții de participare: cetățenie română și domiciliul stabil în România, vârsta de 18 ani împliniți la data începerii programului de instruire și de cel mult 45 de ani, la data finalizării instruirii, absolvirea cel puțin a primilor 2 ani de studiu din învățământul secundar superior (minimul 10 clase), să nu fie înscriși în cazierul judiciar, să fie apți din punct de vedere medical pentru susținerea probelor de selecție, pentru arma ”auto” să posede permis de conducere valabil, categoriile B și C”, se mențioenază în anunț.

Selecția aptitudinală generală constă în parcurgerea: probei sportive (traseu utilitar-aplicativ și alergare de rezistență pe distanța de 2.000 de metri); examinării psihologice (teste de aptitudini, chestionare de personalitate), examinării medicale.

Pentru orice informație suplimentară, personalul recrutor stă la dispoziția celor interesați la sediul unității militare, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, precum și la numărul de telefon 0738-880.824.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE