„Tu ești iubirea mea”, spectacol cu Adrian Naidin & Band Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

„Tu ești iubirea mea”, spectacol cu Adrian Naidin & Band

Palatul Culturii din Târgu Mureș va găzdui miercuri, 20 martie, de la ora 19:00 spectacolul eveniment ,,TU EȘTI IUBIREA MEA”, unde mureșenii se pot bucura de clujeanul Adrian Naidin, alături de contrabasistul Giani Amarandei și Stefan Ofrescu la chitară.

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzica „Sigismund Toduta”, la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol uriaș și decisiv in formarea lui ca violoncelist și Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Secția Violoncel și Muzica de Camera. S-a perfecționat ulterior cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky. A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 si 2003 a colaborat cu Teatrul Național București pentru muzica de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.

„Nimeni nu mai face, pe Glob, violoncel cu tobă. E o premieră mondială. Cele două instrumente, care aparent nu au nimic în comun, merg de fapt extraordinar împreună, la nivel înalt, de mare performanță, “spune violoncelistul Adrian Naidin, potrivit site-ului iabilet.ro.

Bilete se pot cumpăra de pe iabilet.ro sau ticketstore.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE