Eroi într-un moment de cumpănă. Nașterea miraculoasă a micuței Julianna Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

Eroi într-un moment de cumpănă. Nașterea miraculoasă a micuței Julianna

Situațiile limită sunt cele care scot la iveală îndeletnicirile poate prea puțin cunoscute ale oamenilor.  O astfel de situație a fost nașterea neașteptată a micuței Julianna, din data de 16 februarie, când un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Mureș a fost solicitat la domiciliul unei doamne care acuza dureri abdominale. 

Cu toate că pacienta susținea că nu este însărcinată, din anamneza efectuată profesional de echipajul medical sosit la fața locului, format din asistent medical Chinciușan Emil, ambulanțier Sandor Leon și voluntar Oltean Andrei, s-a constatat rapid natura acestor dureri. Situația s-a complicat cu atât mai mult cu cât la câteva minute distanță pacientei i s-a rupt apa, moment în care s-a declanșat protocolul de naștere asistată la domiciliu. Situația limită apare atunci când nou-născutul apare  cu gâtul înfășurat în cordonul ombilical, împrejurare care a solicitat experiență profesională și atenție maximă din partea echipajului medical. Domnul asistent este cel care reuseșe să elibereze, cu grijă și îndemânare medicală, căile aeriene ale micuței.

  Astfel, la ora 14:33 a zilei de 16 februarie, a venit pe lume Julianna, cu o colorație normalã, greutate 2840 gr și o poveste de neuitat. Echipa cotidianului Zi de zi felicită echipajul medical 802, format din cei trei eroi care au dat dovadă de profesionalism și dedicare medicală! Oameni ca ei fac cinste comunității mureșene.

Mădălina ROHAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE