Home / Politic / Conducere nouă la TNL Târgu Mureș

Conducere nouă la TNL Târgu Mureș

Distribuie

Echipa de tineret a PNL Târgu Mureș și-a ales vineri, 23 februarie, un nou Birou Politic Local. Acesta va fi condus de președintele Sebastian Ioan Oltean, antreprenor, absolvent de Contabilitate și informatică de gestiune la FSEGA Cluj Napoca, secondat de prim-vicepreședinții Paula Adela Todoran și Casandra Vasiu.
“Candidând pentru această poziție, mă angajez să fiu vocea voastră în cadrul TNL Mureș și PNL Mureș. Nu doar că vă invit să mă susțineți, ci vă rog să fiți alături de mine în acest demers, să veniți cu idei și propuneri, să construim împreună un viitor mai bun pentru tinerii din Târgu Mureș. În ceea ce privește implicarea în politică, vă îndemn să nu priviți acest domeniu cu scepticism sau dezinteres. Politica nu este doar despre alegeri și guverne, ci este instrumentul prin care putem influența direcția în care se îndreaptă societatea noastră”, a declarat Sebastian Ioan Oltean, președintele Tineretului Național Liberal (TNL) Târgu Mureș.
În funcția de secretar general al TNL Târgu Mureș a fost aleasă Balazs Anabella.
Din echipa de coordonare a tinerilor liberali târgumureșeni mai fac parte șase vicepreședinți: Adrian Ilie Boldea, Darius Cătălin Curcă, Traian Mihai Codrea, Ionuț Adrian Cenan, Eduard Mihai Moldovan și Sandor Norbert.
În funcția de membri ai Biroului Politic Local al TNL Târgu Mureș au fost aleși: Ionela Maria Avram, Vlad Cristian Dalalau, Alexandru Marcel Moldovan, Denis Alexandru Mureșan și Paul Florin Runcan.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Rețele de gaz modernizate în 14 localități mureșene

Distribuie Un număr de 20 proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, a căror …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.