Home / Administratie / O nouă investiție, de 3,8 milioane de euro, la Sighișoara

O nouă investiție, de 3,8 milioane de euro, la Sighișoara

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Sighișoara a demarat, în data de 21 februarie 2024, o licitație estimată la valoarea de 18.676.723 de lei (aproximativ 3,8 milioane de euro), fără TVA, pentru achiziționarea de autobuze electrice și stații de încărcare autobuze în cadrul proiectului ”Mobilitate urbană durabilă în municipiul Sighișoara și comuna Albești”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit informațiilor din Caietul de sarcini al licitației, vor fi achiziționate opt autobuze electrice noi, de 10-11 metri lungime, cu acționare complet electrică, destinate transportului public de călători, opt stații de încărcare electrică lentă și trei stații de încărcare electrică rapidă.

”Acestea urmează a deserve sistemul de transport public local de călători din municipiul Sighișoara și comuna Albești prin implementarea proiectului ”Mobilitate urbană durabilă în municipiul Sighișoara și comuna Albești”, se menționează în documentul aprobat de către Iulian Sîrbu (foto), primarul municipiului Sighișoara.

Investiția este finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 1 aprilie 2024, iar durata contractului va fi de 12 luni.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Rețele de gaz modernizate în 14 localități mureșene

Distribuie Un număr de 20 proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, a căror …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.