Va face PSD alianțe pentru Primăria Târgu Mureș și CJ Mureș? Condițiile puse de Dumitrița Gliga Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1148 Vizualizări

Va face PSD alianțe pentru Primăria Târgu Mureș și CJ Mureș? Condițiile puse de Dumitrița Gliga

Președintele Partidului Social Democrat Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a declarat vineri, 23 februarie, că social-democrații mureșeni nu exclud oportunitatea de a realiza alianțe politice la alegerile locale din acest an, însă nu doar pentru conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș, ci și pentru cea a Consiliului Județean (CJ) Mureș.

Totodată, liderul PSD Mureș a declarat că formațiunea politică pe care o reprezintă va încheia alianțe politice doar dacă acestea sunt dorite de ”toți locuitorii județului Mureș” și doar dacă potențialii parteneri de dialog ”sunt serioși.”

”N-ar trebui să ne referim doar la Primăria Târgu Mureș, ci ar trebui să ne referim și la Consiliul Județean. Cred că în primul rând trebuie să vedem cu adevărat, cum s-a spus și în această seară la Conferință, ce-și doresc cu adevărat toți cetățenii județului Mureș. În al doilea rând, trebuie să vedem dacă partenerii noștri de dialog pe care i-am putea avea pentru aceste alianțe, dacă și le doresc toți locuitorii județului Mureș, sunt serioși sau doar declarativ doresc aceste alianțe. Apoi, decizia cu siguranță, cum s-a mai spus, se va lua în forurile de conducere ale organizației județene”, a spus deputatul Dumitrița Gliga la finalul Conferinței Județene de Alegeri a PSD Mureș, eveniment care a avut loc în incinta Palatului Culturii din Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE