Accident între o mașină și o autocisternă în Deda Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1021 Vizualizări

Accident între o mașină și o autocisternă în Deda

UPDATE:

Pompierii Punctului de Lucru Deda, au intervenit miercuri, 28 februarie, la un accident rutier produs pe raza localității Deda. Din primele informații de la fața locului, accidentul s-a produs între un autoturism și o autocisternă încărcată cu emulsie bituminoasă. În urma impactului au rezultat cinci victime care au fost transportate de urgență la spital.

La data de 28 februarie, în jurul orei 09:00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație, produs pe DN15 E578, în localitatea Deda, între o autocisternă și un autoturism. Din primele informații, coliziunea față-spate s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani și o autocisternă încărcată cu emulsie bituminoasă, condusă de un bărbat de 65 de ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ mureș.

În urma evenimentului, o femeie de 64 de ani, care, în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile, a fost rănită, fiind transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili toate circumstanțele și dinamica producerii evenimentului, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă”, a adăugat acesta.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Pompierii Punctului de Lucru Deda, intervin chiar în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Deda. Din primele informații de la fața locului, accidentul s-a produs între un autoturism și o autocisternă încărcată cu emulsie bituminoasă. În urma impactului au rezultat cinci victime care au fost transportate de urgență la spital.

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Deda intervin în aceste momente la un accident rutier produs între un autoturism și o autocisternă încărcată cu emulsie bituminoasă, în localitatea Deda. La locul intervenției sunt alocate o autospecială de stingere, un echipaj medical din cadrul SAJ Mureș, precum și elicopterul SMURD. Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat 5 victime, neîncarcerate, care au fost preluate pentru evaluare medicală”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, locotenent Alexandra Călușeri.

Circulația este blocată pe DN15 pe ambele sensuri de mers. Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE