Home / Administratie / Grădina Zoologică. De închiriat, 7 spații pentru activități comerciale

Grădina Zoologică. De închiriat, 7 spații pentru activități comerciale

Distribuie

Consiliul Local Târgu Mureș a aprobat lansarea procedurilor de închiriere pentru șapte spații, destinate activității comerciale, la Grădina Zoologică. Consilierii locali au adoptat proiectul de hotărârre, înclusiv caietul de sarcini (anexa 2), în ședința din 29 februarie.

„Se aprobă închirierea prin licitație publică a unui număr de 7 de locații, aparținând domeniului public al Municipiului Târgu Mureș, (…) având valoare de inventar 2.237.022,30 lei, destinate amplasării de construcții provizorii din lemn (construcții modulare, containere acoperite pe exterior cu lemn / lambriu lemn) fără fundație sau tonete pentru activități comerciale pe raza Grădinii Zoologice, conform documentației de atribuire, componenței comisiei de evaluare și membriilor supleanți, care stă la baza aprobării prezentei proceduri”, potrivit primului aliniat al HCL-ului.

Prețurile pentru chirii

În al doilea aliniat, sunt precizate prețurile: „pentru alimentație publică: 310,00 lei/mp/lună; prestări servicii FOTO: 50,00 lei/mp/lună; Automat snack și băuturi: 450 lei/mp/lună.”

„Se aprobă încheierea Contract de locațiune, pe o perioadă de 2 (doi) ani de la semnarea contractului, cu posibilitatea de prelungire cu încă un an”, mai este menționat în documentul citat.

În comisiile de specialitate au fost propuse amendamente privind componența comisiilor.

Horea Șarlea (PNL) a criticat prețurile, considerându-le prea mari. „Cred că era nevoie de un food court, ca să facem ceva ca lumea.” Apoi, a criticat și condițiile impuse operatorilor economici pentru a putea participa la licitație. A propus două amendamente pentru simplificarea documentației necesare. Amendamentele nu au trecut la vot.

„Niște spații care în trecut nu se licitau, acum se licitează, ceea ce e pozitiv”, a susținut Andrian Mureșan, consilier local POL. Afirmând că ,cel puțin acum, se va licita într-un mod transparent pentru spațiile respective.  

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Containere Smart la Târgu Mureș!

Distribuie Două containere selective Smart au fost amplasate în zona centrală Târgu Mureș, a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.