Home / Social / Milvus. Finalizarea proiectului a 4 planuri de management pentru 4 arii protejate Natura 2000 de-a lungul râului Mureș
Foto Milvus-râul Mureș

Milvus. Finalizarea proiectului a 4 planuri de management pentru 4 arii protejate Natura 2000 de-a lungul râului Mureș

Distribuie

Asociația „Grupul Milvus” în calitatea de lider de proiect, în parteneriat cu PROPARK – Fundația pentru Arii Protejate, anunță finalizarea proiectului de realizare a 4 planuri de management pentru 4 arii protejate Natura 2000 de-a lungul râului Mureș, din județul Mureș: : ROSCI0210 Râpa Lechința, ROSCI0367 Râul Mureș între Morești și Ogra, ROSCI0369 Râul Mureș între Iernuțeni și Periș, ROSCI0368 Râul Mureș între Deda și Reghin. Scopul proiectului, având codul SMIS 117254, a fost de a asigura un management eficient al ariilor naturale pentru protejarea biodiversității din zonele vizate prin realizarea a 4 planuri de management, cartarea mediului fizic, cartarea și evaluarea stării de conservare a siturilor, elaborarea de studii, creșterea gradului de conștientizare, dar și informarea strategică a vizitatorilor și locuitorilor din localitățile de pe raza ariilor protejate Natura 2000. Rezultate în urma implementării proiectului sunt: 4 planuri de management pentru arii naturale protejate, respectiv 4 arii naturale care beneficiază de planuri de management. Data de început a proiectului este 01.04.2018, iar data finalizării acestuia este 31.12.2024. Valoarea totală a proiectului se ridică la 6.147.473,66 de lei , iar valoarea cofinanţării UE 5.223.440,14 de lei, potrivit informațiilor furnizate de Fekete Zsuzsánna, responsabil PR.

Proiect cofinanțat din Fondul Fondul Social European prin Programul Operaţional Infrastructură Mare, Axa prioritară 4 – Protecția mediului prin măsuri de conservare a biodiversității, monitorizarea calității aerului și decontaminare a siturilor poluate istoric, OS 4.1 Creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității și refacerea ecosistemelor degradate.

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

E nevoie de încă 100 de voturi pentru proiectul de sterlizare câini și pisici!

Distribuie Există în continuare cereri multe pentru sterilizări, oamenii au început să gândească rațional, iar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.