Modificare PUZ amânată pentru un centru medical pe strada Făget din Târgu Mureș Administratie
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

Modificare PUZ amânată pentru un centru medical pe strada Făget din Târgu Mureș

Consilierii locali din Târgu Mureș au dezbătut o propunere de modificare Planului Urbanistic Zonal: reconversie zonă funcțională din „L1” (Zona locuinţelor colective medii şi mari) în ”CM2z” (subzonă mixtă). Adoptarea acestei Hotărâri de Consiliu Local ar fi permis construirea unui centru medical cu locuințe de serviciu, pe strada Făget din Târgu Mureș. Proiectul este inițiat de SC MEDICINE CENTER SRL.

Centrul medical ar urma să fie construit pe un „teren cu suprafaţa de 519 mp, edificat cu o construcție – stație de reglare gaz cu suprafața construită de 55mp”, după demolarea clădirii existente. Noua clădire ar avea demisol, parter și 3 etaje.

Servicii de chirugie plastică

„Funcțional, investiția va asigura în principal servicii de specialitate pentru chirurgie plastică estetică și dermatologie, în sistem ambulatoriu, ce vor include spații pentru cabinete, săli de tratament/intervenții chirurgicale, farmacie, spații pentru personalul medical, pentru clienți, spații administrative și spații pentru cazare temporară destinate pacienților nerezidenți, pentru perioade de maxim 3-4 zile care să acopere o procedură completă- consultație, intervenție și verificare postopertorie fără spitalizare, spații tehnice (sterilizare, depozitare deșeuri, inclusiv deșeuri medicale, spații pentru curățenie, centrală termică proprie, etc.), și apartamente de serviciu pentru personalul medical”, este precizat în referatul de aprobare, avizat favorabil de arh. Florina Daniela Miheţ, Arhitect Șef, Primăria Târgu Mureș.

Proiectul de HCL a fost dezbătut în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Târgu Mureș, din 29 februarie. În plen, a fost propusă și adoptată amânarea proiectului de hotărâre.

(sursa imagini: document „propunere volumetrică”, tirgumures.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE