Bilanțul lunii februarie pentru Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

Bilanțul lunii februarie pentru Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

Echipajele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au contribuit în luna februarie a acestui an la siguranța publică prin gestionarea cu succes a misiunilor sale principale: cele de asigurare și restabilire a ordinii publice, concomitent cu aportul solid în cadrul sistemului de ordine și siguranță publică, la solicitarea și alături de partenerii instituționali.

”Au fost executate 831 de misiuni, din care șase au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări sportive, de protest și transport special. 218 misiuni au fost de patrulare-intervenție în cadrul cărora s-a acționat pentru asigurarea unui climat de ordine, prin intervenția promptă a jandarmilor mureșeni pentru aplanarea de conflicte și salvarea-evacuarea de persoane. Misiunile pentru menținerea ordinii publice în zona instituțiilor de învățământ, piețe și în alte zone aglomerate, desfășurate în patrule individuale cât și în sistem integrat, au fost 474 la număr”, a informat Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al instituției.

Totodată, în decursul lunii februarie 2024 un număr de 86 de misiuni au fost executate în cooperare cu Poliția și Brigada de Combatere a Crimei Organizate, iar 35 de acțiuni s-au desfășurat în colaborare cu autoritățile care gestionează activitatea silvică, piscicolă și Electrica.

”S-au executat și 12 mandate de aducere în fața instațelor de judecată. Pe parcursul misiunilor desfășurate, au fost constatate șapte infracțiuni, cu șapte autori identificați și reținuți, și au fost aplicate 178 de sancțiuni contravenționale, dintre care 82 de avertismente scrise și 59 de amenzi, în valoare totală de 40.800 de lei, în mare parte pentru încălcarea normelor de conviețuire socială și transport ilegal de lemne”, se mai arată în același comunicat.

În aceeași perioadă, jandarmii au desfășurat și activități preventive și informative în cadrul programelor ”Școala în siguranță”, la care au participat aproximativ 300 de elevi.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE