UMFST. Inginer pentru o zi Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 179 Vizualizări

UMFST. Inginer pentru o zi

Veste bună pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a Acum au ocazia să exploreze lumea fascinantă a laboratoarelor Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației și să se familiarizeze cu atmosfera studenției.

Asociația Studenților ESTIEM împreună cu profesorii UMFST, organizează un eveniment special, o zi dedicată explorării vieții studențești la Inginerie!

În data de 4 aprilie 2024, începând cu ora 12:00, elevii vor avea oportunitatea unică de a păși în universul academic și de a se lăsa inspirați pentru viitorul lor, la sediul Facultatii de Inginerie și Tehnologia Informatiei, str. Nicolae Iorga nr. 1.

”Vă veți alătura unei echipe de studenți entuziaști și veți avea șansa să vizitați laboratoarele noastre moderne, să participați la experimente captivante și să aflați mai multe despre programele de studiu disponibile. Veți primi răspunsuri la întrebările voastre, veți interacționa cu cadre didactice și studenți și veți simți pulsul vieții academice ”, au anunțat reprezentați ai UMFST pe pagina de facebook.

Pentru a participa, este nevoie de înscriere folosind linkul de participare de mai jos până la data de 25 martie 2024. Nu ratați ocazia de a vă descoperi pasiunea și de a vă pregăti pentru viitorul vostru academic!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE