FOTO: Brutăria Eldi deschide noi orizonturi cu lansarea producției de înghețată! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 554 Vizualizări

FOTO: Brutăria Eldi deschide noi orizonturi cu lansarea producției de înghețată!

Brutăria Eldi a lansat de curând un nou tip de produs: înghețată! Această noutate vine în completare la binecunoscutele sortimente de pâine Eldi și patiseria proaspătă. Înghețata artizanală Eldi este un desert savuros, numai bun pentru amatorii de dulciuri răcoritoare.

”Am decis să extindem activitatea printr-o schimbare dulce în producția noastră, transformându-ne și în producători de înghețată artizanală. Ideea de a începe producția de înghețată a venit din dorința noastră constantă de a oferi produse proaspete și de calitate, care să încânte simțurile și să satisfacă gusturile rafinate ale clienților noștri”, spune Sandor Csongor, director general Eldi Brutăria.

Decizia adăugării înghețatei în portofoliu a fost motivată și de dorința producătorului Eldi de a oferi clienților nu doar pâine și patiserie proaspătă și delicioasă, ci și un desert perfect răcoritor și savuros pe perioada sezonului cald și nu numai, susține directorul Eldi Brutăria. 

Sandor Csongor a mulțumit clienților pentru încredere, numindu-i familia Eldi extinsă: ”Clienții noștri sunt familia noastră extinsă, și le suntem recunoscători pentru sprijinul constant. Ei sunt cei care ne mențin an de an numărul 1 în județul Mureș și promitem să le oferim în continuare cele mai bune produse. La fel ca și în cazul produselor de brutărie, calitatea este cuvântul de ordine în ceea ce privește înghețata noastră.”

Directorul Eldi Brutăria a mai precizat că procesul de fabricație este atent monitorizat și respectă cele mai înalte standarde de igienă și calitate.

Gama de înghețată Eldi acoperă o varietate largă de preferințe, de la clasicele vanilie și ciocolată, la opțiuni mai îndrăznețe precum caramel sărat sau fistic.

Pentru cei care caută alternative fără lactate, Eldi oferă și sorbeturi delicioase, realizate cu fructe proaspete și ingrediente naturale, fiind o opțiune perfectă și pentru cei cu intoleranță sau alergie la produsele pe bază de lapte.

Extinderea gamei de produse și inovațiile sunt doar câteva dintre direcțiile în care se îndreaptă brutăria Eldi.

”Am demonstrat că pasiunea, devotamentul și calitatea pot aduce un succes garantat. Ca lider detașat în industria panificației din județul Mureș, Eldi continuă să fie o sursă de inspirație pentru toți cei care apreciază adevărata artă în panificație. Ne bucurăm să vă anunțăm că prima noastră producție de înghețată din acest sezon este gata să vă răcorească zilele și să vă încânte simțurile”, a mai precizat Sandor Csongor.

Florin Marcel SANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE