Invitate de excepție la Gala ”Femei de suflet” Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 294 Vizualizări

Invitate de excepție la Gala ”Femei de suflet”

Multinvest Business Center 2 din Târgu Mureș, str. Gh. Doja 64-68, va găzdui joi, 28 martie, de la ora 18.00, Gala ” Femei de suflet”.

Melania Medeleanu – jurnalist, activist civic, le are invitate pe Camelia Șucu – Președinte Crucea Roșie Română, Oana Stănciulea – chirurg, Doina Hrehoreț – singura femeie chirurg din Europa de Est care realizează transplant de ficat, Maria Dănilă – prima femeie din România care a cucerit vârful Annapurna din Himalaya (8091m), Magda Coman – președinta Asociației Open Your Heart, Cora Muntean – jurnalist și Rina Gri – actriță, producătoare la GAT Transilvania Films.

Proiectul „Femei de Suflet” s-a născut pentru a celebra și recunoaște contribuția femeilor din comunitatea mureșeană, nu doar în domeniul afacerilor sau al carierei, ci și în ceea ce privește impactul pozitiv asupra societății, prin acte de altruism. Un astfel de eveniment aduce în prim-plan exemple de succes care servesc drept inspirație, promovând valori precum empatie, compasiune și generozitate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE