”LifeLab”, la Școala Gimnazială din Sâncraiu de Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 346 Vizualizări

”LifeLab”, la Școala Gimnazială din Sâncraiu de Mureș

Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș a găzduit marți, 26 martie, evenimentul județean organizat sub egida ”LifeLab”, inițiativă ce promovează Educația financiară interdisciplinară.

În cadrul evenimentului, echipa din Sâncraiu de Mureș a prezentat parcursul propriu în implementarea proiectului ”LifeLab” în cadrul școlii.

”Această inițiativă, salutată de doamna inspector școlar general, Paula-Maria Dărăban, domnul inspector școlar de specialitate Szabó Zoltán, dar și de reprezentanții BCR prezenți la eveniment, Adina Roșca, expert educațional, subliniază importanța integrării educației financiare în programa școlară. Directorul școlii, Alin Florin Danciu, a evidențiat entuziasmul cu care echipa a demarat acest proiect, subliniind pregătirea școlii pentru a oferi educație financiară în toate materiile.

Dălălău Ioana Alexandra profesor de limba și literatura română, învățământ gimnazial, Nina Pop, profesor învățământul primar și Drăgan Ildiko, profesor învățământ preșcolar, au prezentat modalitățile prin care au integrat educația financiară în programa școlară”, au informat reprezentanții Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș, pe pagina de Facebook a instituției.

Dascălii au adus exemple concrete despre implementarea fișelor educaționale de pe platforma ”Școala de Bani”, precum și despre crearea de materiale educaționale proprii, adaptate specificului clasei și disciplinei predate.

”Specificăm faptul că și alți profesori de la școala noastră au implementat la clasă Fișe educaționale de pe platforma ”Școala de Bani”. Prin această inițiativă, Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș demonstrează angajamentul său în a pregăti elevii nu doar pentru examene, ci și pentru viața reală, în care înțelegerea conceptelor financiare poate face diferența între succes și dificultăți”, au mai informat reprezentanții Școlii Gimnaziale Sâncraiu de Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE