Bărbat de 54 de ani din Saschiz, percheziționat de polițiștii mureșeni. Armă deținută fără drept, găsită în locuința sa Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 119 Vizualizări

Bărbat de 54 de ani din Saschiz, percheziționat de polițiștii mureșeni. Armă deținută fără drept, găsită în locuința sa

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al județului Mureș au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară într-un dosar penal de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată, sâmbătă, 30 martie, care viza un bărbat din localitatea Saschiz.

Activitatea a avut loc la locuința unui bărbat în vârstă de 54 de ani din localitatea mureșeană Saschiz. A fost identificată și ridicată o armă neletală cu aer comprimat de tir sportiv din categoria celor supuse autorizării și care era deținută fără drept. Percheziția s-a desfășurat cu sprijinul Biroului pentru Protecţia Animalelor, Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara, Poliției municipiului Sighișoara și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, în vederea probării întregii activități infracționale.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE