Liga a IV-a Elite: Încă o etapă ajunsă la final Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Liga a IV-a Elite: Încă o etapă ajunsă la final

Sâmbătă, 30 martie, s-a desfășurat etapa 15 din Liga a IV-a Elite, Seria 1 și 2, unde s-au disputat 8 meciuri.

Seria 1

ACS Mureșul Luduș a învins AS Câmpia Rîciu cu scorul de 3-0 (1-0), toate cele trei goluri fiind marcate de Andrei Harastasan, Bogdan Pop și Sebastian Nesan.

Cel de-al doilea meci al seriei s-a disputat între ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor și ASF Pogăceaua, meci care s-a încheiat cu scorul de 0-5 (0-2), victoria fiind adjudecată de ASF Pogăceaua. Toate cele cinci goluri ale meciului au fost marcate de jucătorii: Alexandru Greab (trei goluri), Andrei Stoica și Lucian Sandor.

CS Iernut a învins cu scorul de 3-1 echipa AS Gaz-Metan Danes, după ce, în prima repriză se aflau al o egalitate de 1-1. Singurul gol al echipei Gaz-Metan Danes a fost marcat de Alexandru Gorea, în timp ce, pentru iernuțeni au marcat David Precup, Rareș Șuteu și Andrei Moldovan.

Totodată, ultimul meci al seriei s-a disputat între CSM Sighișoara și AS Chimica Târnăveni, meci în care sighișorenii au învins cu scorul de 4-0 (2-0). Scorul a fost deschis în minutul 23 de către Robert Croicu (două goluri), urmat de Adrian Picos și Rareș Bucur.

Seria 2

ACS Sâncrai Nazna a învins formația CSO Sângeorgiu de Pădure cu scorul de 5-1 (3-1), toate cele cinci goluri fiind marcate de Raul Bocicor, Ioan Ludușan, Adrian Pop Solovastru, Romulus Miclea și Cristian Murar. Singurul gol al echipei învinse a fost marcat de Cosmin Boitos.

Cel de-al doilea meci al seriei s-a disputat între ACS Sovata și ACS Academica Transilvania Târgu Mureș, meci care s-a încheiat cu scorul de 4-5 (1-0), victoria fiind adjudecată de Academica. Toate cele 5 goluri ale echipei învingătoare au fost marcate de Cosmin Vancea (trei goluri), Darius Grama și Paul Samfira. În schimb, cele 4 goluri ale formației din Sovata au fost marcate de jucătorii Călin Salaghie, Petru Silion (două goluri) și Puscas Levente.

ACS Mureșul Rușii-Munți a învins cu scorul de 1-0 (1-0) echipa ACS Viitorul Aluniș, golul echipei învingătoare fiind marcat de Daniel Popa în minutul 26.

Totodată, ultimul meci al seriei s-a disputat între ACS Atletic Târgu Mureș și ACS Miercurea Nirajului, meci în care ACS Atletic a învins cu scorul de 7-0 (4-0). Scorul a fost deschis în primul minut al meciului de către Andrei Bordas (două goluri), fiind urmat de Demeter Attila (două goluri), Adrian Petra și Titi Ferencz. Cel de-al șaptelea gol al acestora a venit printr-un nefericit autogol al celor de la Miercurea Nirajului, marcat prin More Tibor.

Clasament Seria I

  1. ACS Mureșul Luduș – 34 puncte
  2. CS Iernut – 33 puncte
  3. ASF Pogăceaua – 25 puncte
  4. AS Câmpia Rîciu – 25 puncte
  5. ACS A&A Grup Târnăveni – 22 puncte
  6. AS Gaz-Metan Danes – 19 puncte
  7. ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor – 7 puncte
  8. CSM Sighișoara – 4 puncte
  9. AS Chimica Târnăveni – 4 puncte

Clasament Seria II

  1. ACS Sâncrai Nazna – 34 puncte
  2. AFC ASA Târgu Mureș – 31 puncte
  3. ACS Academica Transilvania Târgu Mureș – 26 puncte
  4. ACS Atletic Târgu Mureș – 26 puncte
  5. ACS Mureșul Rușii-Munți – 18 puncte
  6. ACS Viitorul Aluniș – 13 puncte
  7. CSO Sângeorgiu de Pădure – 11 puncte
  8. ACS Sovata – 11 puncte
  9. ACS Miercurea Nirajului – 4 puncte

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Asociația Județeană de Fotbal Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE