Alegeri în Forța Dreptei Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 277 Vizualizări

Alegeri în Forța Dreptei Mureș

Filiala județeană Mureș a Forței Dreptei are o nouă conducere. Conferința județeană a filialei a fost organizată în seara de 4 aprilie, la Palatul Culturii din Târgu Mureș. Le eveniment au luat parte președintele Forței Dreptei, fostul prim-ministru Ludovic Orban, vicepreședintele Biroului Național al Forței Dreptei, deputatul Constantin Șovăială, precum și reprezentanți ai celorlalte formațiuni din Alianța Dreapta Unită, respectiv prim-vicepreședintele PMP, Marius Pașcan, președintele USR Mureș, deputatul Adrian Giurgiu, și președintele PMP Mureș, Radu Pescar.
De asemenea, la eveniment au participat invitați care sunt membri ai altor partide de dreapta, precum și ai unor organizații civice monarhiste.
Membrii Forței Dreptei Mureș au ales o nouă conducere a filialei județene. Astfel, Mihai-Dan Farcaș a fost ales președinte cu unanimitatea voturilor exprimate. Simona Șanta și Cristian Darosi au fost aleși vicepreședinți, iar George Molnar a devenit secretar general al filialei. Membrii noului Birou Județean au fost aleși următorii: Lucia-Florina Tișe, Adriana Ujică, Dorel Cioba, Ciprian-Ioan Ercsei, Andrei Grecu, Alin Koppandi, Tiberiu-Vladimir Vărzar și Sebastian Vultur.
”Am pornit la drum acum doi ani. Eram doar 20 de persoane care activam în Forța Dreptei. Acum, vom avea peste 250 de reprezentanți care se vor afla pe listele de candidați la alegerile din 9 iunie, alături de aliații noștri. Am crescut repede, ne-am dezvoltat bine organizația noastră și dovedim faptul că putem schimba lucrurile în bine, pentru că Mureșul merită o administrație mai competentă și o reprezentare politică mai adecvată”, a declarat Mihai-Dan Farcaș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE