Un târgumureșean cere ”alipirea” cartierului ”Unirii” de comuna Sâncraiu de Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2729 Vizualizări

Un târgumureșean cere ”alipirea” cartierului ”Unirii” de comuna Sâncraiu de Mureș!

Un internaut pe nume Marius Petru a propus joi, 4 aprilie, pe un grup de Facebook… alipirea cartierului târgumureșean ”Unirii” de comuna Sâncraiu de Mureș.


Redăm, în rândurile de mai jos, textul integral al propunerii:
”Cerere de alipire a cartierului Unirii la comuna Sâncraiul de Mureș
Către autoritățile competente:
Subsemnatul Marius Petru, locuitor al cartierului Unirii, dorind să exprim voința și sprijinul comunității din acest cartier, adresăm prezenta cerere pentru alipirea cartierului Unirii la comuna Sâncraiul de Mureș.
Având în vedere dezvoltarea și progresul constant al comunei Sâncraiul de Mureș, precum și implicarea autorităților locale în satisfacerea nevoilor cetățenilor, considerăm că alipirea cartierului Unirii la această comună prosperă ar aduce beneficii semnificative ambelor părți.
Prin această alipire, sperăm să contribuim la consolidarea comunității și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din cartierul Unirii. Ne bazăm pe faptul că acest pas va facilita accesul la servicii publice eficiente și la infrastructură de calitate, în timp ce va promova o mai bună administrare a resurselor locale și o dezvoltare armonioasă a zonei.În sprijinul acestei cereri, am colectat semnăturile unui număr semnificativ de locuitori din cartierul Unirii, care susțin în unanimitate alipirea acestuia la comuna Sâncraiul de Mureș.
Închei prin a vă exprima recunoștința pentru atenția acordată acestei cereri și pentru considerarea voinței și intereselor comunității noastre.
Cu respect,
Marius Petru,
Locuitor al cartierului Unirii!”.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE