VIDEO – Jocurile Erasmus la Târgu Mureș. „Un moment propice pentru a ne cunoaște unii pe ceilalți” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

VIDEO – Jocurile Erasmus la Târgu Mureș. „Un moment propice pentru a ne cunoaște unii pe ceilalți”

Jocurile naționale Erasmus sunt un eveniment de magnitudine națională care se întinde pe o perioadă de trei zile și care se desfășoară în municipiul Târgu Mureș, începând cu data de 4 aprilie, până în data de 7 aprilie. Acest eveniment constă, în mare parte, într-o competiție sportivă la care participă mai multe echipe care reprezintă ESN (Erasmus Student Network) România. De asemenea, în cadrul evenimentului au loc mai multe activități culturale și sociale la care poate participa orice doritor.
Anul acesta, asemeni anilor precedenți, Jocurile Erasmus își propun să promoveze practicarea sportului și a unui stil de viață cât mai sănătos. Totodată, un punct principal promovat de eveniment este înțelegerea interculturală, având în vedere că în cadrul competiției există participanți din diferite țări, nu doar România, promovând în același timp și sensibilizarea pentru egalitatea de gen și sporturile adaptate.
Organizatorul principal al evenimentului este secția locală ESN Târgu Mureș, susținută de un comitet național de organizare și personal format din membri din diverse secții locale. Aceștia funcționează sub supravegherea și sprijinul National Events Manager și al restului Consiliului Național.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE