Investiție istorică, în valoare de 2,9 milioane de euro, pentru comunitatea din Hodac Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1224 Vizualizări

Investiție istorică, în valoare de 2,9 milioane de euro, pentru comunitatea din Hodac

Conducerea Primăriei Comunei Hodac a demarat, în data de 1 aprilie 2024, o licitație estimată la valoarea de 14.411.449 de lei (aproximativ 2,9 milioane de euro), fără TVA, pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ”Înființare rețea de canalizare menajeră, inclusiv stație epurare în comuna Hodac, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.
Potrivit informațiilor prezentate în Caietul de sarcini al licitației, rețeaua de canalizare menajeră a fost dimensionată hidraulic pentru debitul orar maxim aferent localităților Toaca, Dubiștea de Pădure și Hodac.
”În cadrul documentației tehnice este prevăzută înființarea de rețea de canalizare menajeră, inclusiv stație de epurare în comuna Hodac după cum urmează: 5.365,16 metri liniari reţea de canalizare menajeră cu tuburi din PVC și 2.472 metri liniari racorduri la gospodării cu o stație de epurare pentru comuna Hodac, o stație de epurare”, se menționează în document.
Proiectul este finanțat prin intermediul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, termenul limită pentru depunerea ofertelor de participare este 15 aprilie 2024, iar durata contractului va fi de 18 luni.
Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE