FOTO/VIDEO: A început „Târgul Mureșenilor” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1391 Vizualizări

FOTO/VIDEO: A început „Târgul Mureșenilor”

Începând de marți, 16 aprilie, Piața Teatrului din Târgu Mureș găzduiește „Târgul Mureșenilor”, care va fi deschis între orele 09:00-21:00, până sâmbătă, 20 aprilie.

Expozanți, meșteșugari, producători locali și artizani sunt deja prezenți la acest târg, cu produse tradiționale, hand-made și de artizanat, bijuterii și produse lucrate manual, creme și săpunuri naturale, lavandă, aranjamente florale, dar și alte produse.

La târg sunt prezenți producători locali din toate zonele județului Mureș și din județele limitrofe, care s-au strâns laolaltă spre a-și face cunoscute îndeletnicirile și pentru a promova produsele naturale și locale.

De la gustările tradiționale, cum sunt celebrul kürtoskálacs, sucurile naturale, produsele apicole, la articole vestimentare croșetate cu tact și îndemânare, articole de marochinărie confecționate din piei de animale, cărți, produse de îngrijire personală, bijuterii, Târgul Mureșenilor este un întreg univers al comerțului local, unde prețurile sunt în concordanță cu calitatea înaltă și iubirea producătorilor pentru execuție manuală.

Text si foto: Diana CĂRBUREAN

Video: Lorena PINTILIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE