Salvamont Mureș: Delegație de salvamontiști, la un congres internațional Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 375 Vizualizări

Salvamont Mureș: Delegație de salvamontiști, la un congres internațional

Salvamont România, reprezentat de o delegatie de salvamontiști din Gorj, Mureș și Argeș, va participa la lucrările Congresului Internaţional de Salvare pe pârtiile de schi. Evenimentul se va desfășura în perioada 19-28 aprilie, în stațiunea montană Riksgränsen, din Suedia, fiind organizat de Federaţia Internaţională a Patrulelor de Schi (FIPS).

Totodată, evenimentul care reunește 33 de ţări membre şi membri asociaţi din întreaga lume și în care Salvamont România este membru cu drepturi depline.

Congresul oferă oportunitatea salvamontiştilor români de a face schimb de experienţă cu alți salvatori montani, cu alte asociaţii naţionale de salvare montană, pe pârtii de schi sau institute de cercetare în acest domeniu.

„Pe lângă intervențiile și demonstrațiile practice din fiecare zi, delegaţia României va prezenta modul de organizare al structurilor Salvamont, de formare profesională inițială si continuă, soluțiile de salvare montană bazate pe înalta tehnologie și inteligență artificială lansate în ultima perioadă, în parteneriat cu Vodafone, precum și informații despre Centrul Național de Analiză Date, proiect unic la nivel european”, se precizează pe pagina de Facebook a Salvamont Salvaspeo Mureș.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE