Jurații ”Românii Au Talent” cuceriți de Radu Moldovan din Reghin Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 379 Vizualizări

Jurații ”Românii Au Talent” cuceriți de Radu Moldovan din Reghin

Preselecțiile din cadrul emisiunii ”Românii Au Talent” au continuat vineri, 19 aprilie 2024 cu o nou episod. Printre protagoniști s-a numărat și Radu Moldovan din municipiul Reghin. În vârstă de doar 7 ani, Răducu a impresionat juriul cu talentul său pentru percuție, micul baterist reușind să-i cucerească pe cei patru jurați, care au apreciat talentul concurentului venit din Reghin alături de părinți să-și demonstreze pasiunea și dragostea pentru tobe la ”Românii au Talent”.

Aprecierea  juraților

„Să știi că Radu are ceva ce foarte puțini toboșari au. Și el are de la o vârstă foarte fragedă. Are balans și are și o căldură în mișcare. E o diferență între a bate la tobe și a cânta la tobe. Felicitări!”, a declarat Andi Moisescu.

„Nu am văzut pe nimeni să bată la tobe cum ai făcut-o tu, la 7 ani. Cred că avem în fața noastră un mare viitor toboșar. Dacă o ții tot așa vei deveni unul”, a spus Andra.

„Trei lucruri mi-au plăcut. Că ești un artist care nu vorbește mult, lasă arta să vorbească pentru el. Apoi, mi-a plăcut ce melodii ai ales, iar în cele din urmă mi-a plăcut cum ai cântat. Bravo!”, a precizat Dragoș Bucur.

Astea fiind spuse, cu Radu Moldovan ne von reîntâlni în următoarea etapă din cadrul show-ului TV ”Românii Au Talent”.

Sursă foto: Pro TV

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE