INVESTIȚIE. Hală de producție și depozitare pentru lactate și brânzeturi Premium, în Vidrasău (Ungheni) Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1021 Vizualizări

INVESTIȚIE. Hală de producție și depozitare pentru lactate și brânzeturi Premium, în Vidrasău (Ungheni)

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul “Construire și dotare cu tehnologie de ultimă generație a unei hale de producție și depozitare pentru produse lactate și brânzeturi Premium, și demolare construcții C1, C2, C3, C4, C5, C8”, propus a fi amplasat în orașul Ungheni, satul Vidrasău nr. 1, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
Potrivit Proiectului pentru Decizia etapei de încadrare, document făcut public în data de 19 aprilie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține SC Edilmet SRL Râșnov, județul Brașov, și prevede construirea unei hale de producţie și depozitare pentru produse lactate și brânzeturi Premium, alături de demolarea construcţiilor existente C1, C2, C3, C4, C5 și C8 pentru a face loc noii infrastructuri.
Viitoarea hală va avea regim de înălțime P+1E, suprafață construită de 7.000 de metri pătrați și suprafața desfășurată de 7.500 de metri pătrați.
”Proiectul constă în construirea și dotarea unei hale de producţie și depozitare pentru produse lactate și brânzeturi Premium. Hala va fi prevăzută cu spaţii specializate pentru procesare, depozitare și ambalare, astfel încât să se asigure un flux de lucru eficient și optim între diferitele etape ale producţiei. La parter este prevăzută zona de producţie și depozitare, manevrare marfă, precum și anexele tehnice ale depozitului – spaţii de control al calităţii și verificare, numărare, etc. La mezanin se propun spaţii administrative și birouri”, se menționează în document.
(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE