Automobilism: Șase mureșeni de la CSM, la Raliul Harghitei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 304 Vizualizări

Automobilism: Șase mureșeni de la CSM, la Raliul Harghitei

În weekend-ul acesta, pasionații de automobilism din întreaga regiune se vor bucura de spectacolul oferit de cea de-a 32-a ediție a Raliului Harghitei, eveniment ce își desfășoară prima etapă în pitoreasca regiune a județului Harghita.

Printre cei ce vor încerca să-și lase amprenta pe traseu se numără și trei echipaje ale Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș, pregătite să facă față provocărilor de pe traseu.

Pe lângă veteranii de pe pistă, Levente Kovács – Alexandru Neumann, care vor lua startul la bordul unui Ford Escort, și Dániel Turzai – Andreea Turzai, prezenți cu o mașină Honda Civic CRX, se alătură și echipajul format din Lóránd László și Hunor Sipos, aceștia urmând să concureze la volanul unui Volkswagen Polo.

Este o tranziție impresionantă pentru Lóránd László, care trece astfel de la disciplinele de viteză în coastă la provocările raliului, concurând astfel la categoria Rali 2.

Fiecare echipaj aduce cu sine experiența, priceperea și pasiunea pentru automobilism, transformând fiecare etapă a acestui raliu într-un spectacol memorabil, pe care fanii îl vor savura cu siguranță. Privirea atentă a tuturor celor implicați este acum îndreptată spre aceste zile de concurs, în care se vor testa limitele și se vor trăi momente de suspans pe traseul Raliului Harghitei.

 „Bineînțeles, obiectivul principal al tuturor este atacarea titlului național și obținerea a cât mai multor succese de etapă”, a declarat Levente Kovács, pentru pagina CSM.

(D.C.)

Sursa foto: csmtgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE