Futsal: CSM Târgu Mureș, victorie clară în fata ACS West Deva Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 309 Vizualizări

Futsal: CSM Târgu Mureș, victorie clară în fata ACS West Deva

Echipa de futsal din cadrul CSM Târgu Mureș a disputat joi, 25 aprilie, meciul reprogramat din etapa a III-a a play-outului Ligii 1 de fustal.

Echipa antrenată de către Cosmin Gherman s-a impus în fața formației ACS West Deva cu scorul de 11-3, în meciul care ar fi trebuit să se dispute în data de 1 aprilie.

„M-am așteptat la o diferență atât de mare în scor. Băieții au fost dornici să joace acasă. Din păcate, la Sfântu Gheorghe am făcut o primă repriză mai puțin bună. Dar în a doua repriză am jucat bine. Păcat că nu am mai jucat de o lună, însă au avut atitudine. Tot ceea ce le-am cerut, au făcut și era normal să vină și rezultatele. E lipsă de comunicare de multe ori, iar ei au nevoie să cumunice între ei. Degeaba mă ascultă doar pe mine de pe bancă și uneori mai uită, dar tocmai din acest motiv le readuc aminte. Per ansamblu, am dominat jocul de la cap, la coadă. Am meritat să câștigăm și îi felicit pe băieți pentru atitudinea pe care au avut-o. Mai avem un hop, cu Mărășeștiul duminică. Vreau să rămânem la fel și să avem aceeași atitudine. Cu siguramță vom câștiga și duminică. Vom termina un sezon reușit din punctul meu de vedere, cu niște copii care au crescut etapă de etapă”, a declarat antrenorul Cosmin Gherman.

Raul Curticăpean, un jucător perseverent, a împărtășit impresiile sale despre meciul recent într-o declarație oferită pentru CSM Târgu Mureș. Cu toate că a avut parte de o mică accidentare la gleznă și este relativ nou în cadrul echipei, el și-a asumat rolul în meciul respectiv, demonstrându-și determinarea și dedicarea.

„A fost un meci destul de greu în prima fază. Am început foarte bine, dar în a doua repriză am dat drumul la joc și am câștigat. Eu nu sunt de mult timp în această echipă, am avut și o mică accidentare la gleznă, dar în acest meci am jucat. Am încercat să dau tot. Joc futsal de aproximativ 3-4 luni, dar fac și fotbal în paralel. Îmi plac amandouă la fel de mult. Este o echipă foarte unită, am niște colegi foarte primitori. Încă de când am venit m-au primit foarte bine și pe mine și pe restul colegilor. Suntem o echipă închegată și bună”, a declarat acesta.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE