”Pacea între etnii” și ”dezvoltarea”, miza UDMR Târgu Mureș la alegerile locale Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1158 Vizualizări

”Pacea între etnii” și ”dezvoltarea”, miza UDMR Târgu Mureș la alegerile locale

Conducerea UDMR Târgu Mureș a înregistrat vineri, 26 aprilie, la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Nr. 1, lista de candidați și semnăturile aferente pentru Consiliul Local Târgu Mureș la alegerile care vor avea loc în data de 9 iunie.


”Fantomele întunecate ale trecutului”, la atac
În declarația de presă susținută la intrarea în clădirea Primăriei, după depunerea listei de candidați, Kovács Mihály Levente, liderul UDMR Târgu Mureș a subliniat că aceasta ”este lista solidarității în interesul dezvoltării Târgu Mureșului.”
”UDMR, Forța Civică Maghiară, Partida Romilor Pro Europa și-au unit forțele pentru a scoate orașul din spirala în care a intrat în primele două decenii ale noului mileniu”, a afirmat Kovács Mihály Levente.
”Ne-au luat 20 de ani până când târgumureșenii au recuperat orașul de la clica restrânsă care îl stăpânise și care acum își repară și revenirea într-o formulă nouă”, a adăugat președintele UDMR Târgu Mureș.
În aceeași declarație de presă, Kovács Mihály Levente a subliniat că miza alegerilor de acum ”este să continuăm sau să ne întoarcem pentru că fantomele întunecate ale trecutului s-au trezit și au pornit la atac cu mesaje sărăcăcioase, dar cu mijloace variate”.
La finalul declarației de presă, liderul UDMR Târgu Mureș a spus că pentru echipa sa ”miza este dezvoltarea Târgu Mureșului”, iar pentru ei (echipa lui Dorin Florea – n.r.) ”banii orașului”, și a anunțat că ”Laleaua” susține candidatura la funcția de primar a primarului actual, Soós Zoltán, precum și ”pacea între etnii.”
”Este nevoie de a acționa hotărât”
La eveniment a participat și Csibi Attila Zoltán, președintele UDMR Mureș, care a reamintit susținerea formațiunii pe care o reprezintă pentru candidatura lui Soós Zoltán la Primăria Târgu Mureș.
”Organizația județeană UDMR Mureș îl susține pe candidatul independent Soós Zoltán. Ne este drag faptul că este maghiar, însă faptul că lucrează și dezvoltă orașul Târgu Mureș este și mai important și pentru noi, și pentru Târgu Mureș”, a punctat Csibi Attila Zoltán.
”După două decenii (de stagnare – n.a.) la Târgu Mureș este nevoie de a acționa hotărât”, a completat liderul UDMR Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE