Bravo, Mihai Grama, cel mai bun designer de obiect! Vip/Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 925 Vizualizări

Bravo, Mihai Grama, cel mai bun designer de obiect!

mihai grama

Recunoaștere pentru talentul unui mureșean la ELLE Decoration Romanian Design Awards.

Mureșeanul Mihai Grama a obținut, miercuri seara, în cadrul ceremoniei de acordare a ELLE Decoration Romanian Design Awards, premiul pentru cel mai bun designer de obiect al anului pentru colecția EthnoCentric, realizată pentru compania Mobila Dalin din Reghin. Designerul mureșean a fost, de asemenea, nominalizat în finală cu proiectul Mr. Blade – Barber Shop! Premiul Cel mai bun designer de obiect al anului a fost oferit de către unul dintre sponsori.
ELLE Decoration Romanian Design Awards este un concurs care se adresează tuturor persoanelor care activează în zona designului de obiect și designului interior (designeri, arhitecți, artisti plastici, scenografi etc.). Proiectele înscrise de către participanți au fost jurizate exclusiv de public (excepție făcând doar premiile oferite de revista ELLE Decoration și de Sponsori).
Premii au mai fost acordate la categoriile: Cel mai bun obiect de design al anului (accesorii, mobilier, decorațiuni, design industrial etc), Cel mai activ susținător al designului de interior – oferit de ELLE Decoration și Cea mai bună amenajare a unui spațiu public.

Sursa foto: ELLE Decoration Romania

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE