Dublă de podium Cluj-Mureș la baschet Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Dublă de podium Cluj-Mureș la baschet

baschet 1Orașul de pe Someșul Mic va găzdui sâmbătă, 13 februarie, două întâlniri interesante de baschet între echipe din Cluj-Napoca și Târgu-Mureș. Ambele întâlniri se dispută pentru locuri fruntașe.

Mureșencele vizează promovarea
Înaintea partidei dintre echipele masculine U-BT și BC Mureș din Liga Națională, Sala Sporturilor „Horia Demian” va găzdui de la ora 14.00 partida feminină dintre primele două clasate în seria A a Ligii I, Universitatea din localitate (echipa secundă) și BC Sirius, a doua clasată, dar cu joc restanță. Echipa antrenorului Steff Zakarias a suferit un singur eșec, la începutul acestui an, la Danzio 2 Timișoara, dar rezultatul nu a fost încă omologat. Echipa BC Sirius a depus un memoriu la Federația Română de Baschet, dar aceasta nu a luat încă o decizie și nu a mologat rezultatul, deși echipa mureșeană nu acesta l-a contestat, ci maniera de arbitraj.
Clujencele au suferit până acum două înfrângeri, dintre care una în partida tur de la Târgu-Mureș. Atunci mureșencele s-au impus la limită, cu 59-57, după un joc dramatic, în care avantajul a alternat. Pentru returul din care mai sunt de disputat două etape, la BC Sirius s-au întors tocmai de la Cluj două dintre componentele echipei târgumureșene BC Nova Vita, care a activat patru sezoane în Liga Națională. Acestea sunt Gál Emese și Mészáros Kata, care încearcă să pună umărul la revenirea unei echipe mureșene în elita baschetului feminin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE