Mihaela Negrea anunță „Marea inaugurare”. Pe 24 iunie! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3026 Vizualizări

Mihaela Negrea anunță „Marea inaugurare”. Pe 24 iunie!

Ziua de 24 iunie va fi o zi importantă pentru industria HORECA din județul Mureș. În Piața Victoriei va fi inaugurat unul dintre cele mai atractive centre de evenimente din județ. Deschiderea Romarta Luxury Events, o nouă investiție curoajoasă a soților Mihaela și Constantin Negrea, va avea loc în cadrul unui regal cu muzică de calitate și preparate culinare de excepție.
„Cel mai frumos centru de evenimente din centrul orașului”, așa numește Mihaela Negrea, manager al complexului Romarta One, noua investiție numită Romarta Luxury Events. Pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați a fost amenajat un centru de evenimente, pe care Mihaela Negrea îl anunță drept unul special: „Romarta Luxury Events va avea o capacitate de 400 de locuri. Astfel, vom putea găzdui, aici, în centrul Târgu-Mureșului, evenimente frumoase, de mare anvergură, cum ar fi nunțile, dar și recepții buisness sau orice alt tip de eveniment.
Romarta LuxuryVorbim de o suprafață de 800 mp, amenajată la cele mai ridicate standarde de calitate și design, cu o arhitectură barocă, de lux. Musafirii noștri vor avea la dispoziție produse și servicii de top și o priveliște frumoasă spre zona veche a centrului. Suntem siguri că realizarea noastră va fi bine primită de publicul târgumureșean, unul care a apreciat investițiile făcute până acum sub brandul Casa Mureșană.
cover-Marea-DeschidereEvenimentul inaugural, programat să înceapă vineri 24 Iunie 2016, de la ora 18, va fi marcat de un “FESTIN CULINAR », cum este numit de organizatori, pregătit de MasterChef Constantin Eremia și Ștefan Szekeres. Buna dispoziție a celor prezenți la inaugurare va fi asigurată de Aurel Tamas & Band, Leontina Pop, Florin Vos, Gentiana, Sorin Pantea și Formația Transilvania, Leslie Jaymes și Taraful Casa Mureșană. Prezentatorul regalului va fi Florin Săliștean. Puteti face rezervări pentru prezența la “Marea inaugurare », sunând la numărul de telefon: 0745-998.018. Se anunță o seară interesantă!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE