Transportatorii sub lupa polițiștilor mureșeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 262 Vizualizări

Transportatorii sub lupa polițiștilor mureșeni

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a desfăşurat timp de 3 zile, o acțiune pentru verificarea respectării legislației de către cei care efectuează transporturi de persoane și mărfuri. În cadrul celor 72 de filtre instituite, la nivel judeţean, polițiștii au constatat 20 de infracțiuni și au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 16-18 septembrie, polițiștii mureşeni au desfășurat, la nivel judeţean, o acțiune pentru siguranța transporturilor, fiind instituite 72 de filtre, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Mureș.

La activități au participat peste 300 de poliţişti, dintre care 95 de la rutieră, 158 de la ordine publică, 50 de la investigaţii criminale, precum și 3 echipe canine. Totodată, a fost depistată şi o persoană pe numele căreia era emis un mandat european de arestare.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 20 de infracţiuni, dintre care 10 de natură judiciară, 9 la regimul circulaţiei rutiere şi una de altă natură.

De asemenea, au fost aplicate 416 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 100.000 de lei. Sancțiunile au fost date pentru încălcările cu caracter contravenţional ale legislaţiei europene şi naţionale în domeniul transportului rutier, pentru nerespectarea perioadelor de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă, pentru nerespectarea normelor privind circulație pe drumurile publice și 47 la alte acte normative.

Ca măsură complementară, polițiștii au reţinut 14 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare auto.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE